Home » Travelling » avantajele călătoriei Solo

avantajele călătoriei Solo

nu contează ce selecții sunt și ce ne dorim, călătorind solo este un lucru asociat cu sentimentele noastre cele mai adânci. Cu toții ne-am asumat, dar aproape niciodată nu facem un pas din viața noastră lumească pentru a stabili, cine suntem?

Solo touring ne aduce mai bine în fiecare dimensiune posibilă. Și, există avantaje suplimentare decât negative, atunci de ce acum nu pur și simplu procentele noastre de saci și de a beneficia de ea.

Există nenumărate avantaje ale călătoriei solo, dar aceste avantaje arată multe din turneele solo:

Ai miros de libertate?

Stilul nostru de viață este un fel de minge de fotbal. Ești lobbing, lovit, spart, spulberat și ce nu mai e. În cele din urmă, s-ar putea să fiți pasivi atât de periculoși încât să rămâi cu un cap încărcat întrebat, ce urmează? Mai devreme de acest lucru, transmiteți o diferență de care sunteți mulțumiți și vă puteți lăuda cu toții. Este extrem de rar, mergem și facem lucruri pe cont propriu. În mod obișnuit, există persoane în viața voastră sau în viața oricărei alte persoane, oferind o ocolire individualității voastre în orice moment. Nu lăsa să crească această identitate! În nici un caz nu recunoașteți, cât de creați ar fi, dacă nu vă poziționați pe voi înșivă. Călătoriile în sine vă oferă o gamă largă de posibilități care vă eliberează de regulile voastre și vă ajută să vă depășiți sinele.

Nu trăiesc o viață dramatică

locuind o viață imparțială a fost conceptul nostru cât mai curând, mult din nou! Acum, nimeni nu pare să fie încântat de inspirația independenței în sine. Toți avem nevoie de un individ pentru a ne îngrijora îngrijorările și a le programa rău intenționat, cu excepția faptului că începe să ne ignore. Bancnotele în afară, dar prea multă dramă nu va fi cu siguranță o parte din viața noastră. În mod corect, trebuie să existe un “nu-nu” pentru drame. Stilul de viață este stabilit pentru explorarea noilor nuanțe care vă ajută să vă perfecționați. Și ne răsfățăm de rutină care ne variază ca fiind obosită, pe care nici nu o putem presupune. Așa că oferiți-vă timp pentru dvs. și trăiți o viață liberă de dramă. Gândește-te că ești în Goa, așa că singurul lucru care te deranjează ar fi cazarea în Goa, mâncarea din Goa și apărarea în Goa, petrecerea timpului liber este fața ta confortabilă care îi deranjează pe alții.

Oferă studiilor noi

în cazul în care crezi că vei învăța totul în călătoria ta, este timpul să crezi din nou. Nu există nicio strategie posibilă de instruire a fiecărui element legat de naveta dumneavoastră. Cu toate acestea, este viabil să vă ascuțiți sistemul noțiunii și modul în care vă uitați la lucruri. Veți cunoaște mai multe aspecte suplimentare decât alte persoane pe care le înțelegeți. Călătoriile Solo reprezintă o soluție pentru studierea limbilor noi, pentru a aprecia variațiile și complicele culturale cu persoane care au o perspectivă mai mare în direcția dvs. și a tradiției dvs. Veți fi siguri că încorporați obiceiuri care nu v-au fost recunoscute și probabil că le-ați sărit în casa dvs. culturală.

Noi bărbați și femei, o nouă tradiție

Spuneți salutări fiecărei persoane noi pe care o întâlniți! Sunt oameni în jurul nostru, oricât de greu ar fi să le luăm ca o oportunitate de a le înțelege. Pur și simplu ignorăm informațiile pe care le aparținem rasei umane mai întâi după care membrii. Priorizarea tradiției noastre a fost motoul nostru de la început. Dar luând în considerare ușor unul de un fel poate transmite mult mai multă fericire decât putem obține prin a fi o cale de minded. Aproape fiecare bărbat sau femeie nou întâlnit are ceva nou pentru antrenor. Ia o vizită solo ca o posibilitate de a îndeplini cât mai multe persoane ca tine. Obțineți cunoștințe despre modul în care se bucură și vă îmbăiește bunătatea de a vă întâlni și de a afla.

Auto-descoperire

în general fiind singuratic este pur și simplu atât de dorit. În cazul în care călătoriți singur, veți avea ocazia să vă înțelegeți mai mult pe sine decât altele. Nu permiteți nimănui altcuiva să vă înțeleagă decât pe voi înșivă. Acesta este momentul în care călătoria solo lovește notele corecte și vă va face să vă recunoașteți mai bine. Veți fi foarte atenți la faptul că adorați o varietate de lucruri, dar nu mai ați lucrat pentru gusturile voastre vreodată. Stabiliți ceea ce aveți nevoie și faceți ceea ce ați fi dorit de fiecare dată.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *